Braakliggend terrein J.C. Beetslaan doorn in het oog voor HAP Haarlemmermeer

Het stuk braakliggende terrein aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp is voor collegepartij HAP Haarlemmermeer een doorn in het oog. Het is voor HAP aanleiding om het college van Haarlemmermeer aan de tand te voelen over deze kwestie. De partij denkt dat het proces voor de nieuwbouw behoorlijk stagneert, terwijl er behoefte is aan woningen in Haarlemmermeer.

Sociale huurappartementen en eengezinswoningen

Volgens HAP Haarlemmermeer zijn aan het einde van het jaar 2017 en aan het begin van 2018 een aantal woningen aan de J.C. Beetslaan gesloopt om plaats te maken voor 33 nieuwe, duurzame, sociale-huurappartementen en 4 eengezinswoningen. ,,Tot op heden is het een braakliggend terrein met een hek eromheen”, stelt de collegepartij in een brief aan het gemeentebestuur.

Ambities

HAP wijst op de ambities die het college heeft als het gaat om het oplossen van de woningnood binnen de gemeente. Zo wil HAP weten wat de reden is waarom er op het terrein aan de Beetslaan na twee jaar nog geen schep de grond is in gegaan.

Inspanningen

Ook wil de collegepartij weten welke inspanningen het gemeentebestuur doet om met de bouw van start te kunnen gaan. Als laatste vraagt HAP zich af hoe lang het nog moet duren voordat de eerste bewoners de sleutels krijgen van het nieuwbouwcomplex wat op de plaats moet gaan komen.

Cookieinstellingen