Open inloopspreekuur Re-integratie na kanker bij Ademas Inloophuis

Foto: Pixabay

Op maandag 18 november is er van 14 tot 16:30 uur is er een open inloopspreekuur re-integratie na kanker voor iedereen bij Ademas Inloophuis. Het spreekuur is om meer informatie te krijgen over dit onderwerp.

(persbericht Ademas Inloophuis)

‘Schoon verklaard’

Je bent ‘schoon’ verklaard. De medische deuren vallen achter je dicht. Je vrienden willen een feest geven, je collega’s en werkgever denken dat je weer 100% aan de slag kunt. ,,Niets is minder waar” zegt Annelies Osinga Coördinator Adamas Inloophuis. ,,Veel van onze gasten zeggen: “van buiten zie ik er gezond uit maar van binnen ben ik dat niet”. Ongeveer 65% van de mensen ervaart late gevolgen van kanker. Voorbeelden hiervan zijn een zeer laag energieniveau, relationele problemen, geheugenproblemen en verminderd lichamelijk functioneren. Dit soort klachten kunnen behoorlijk wat invloed hebben op je werk.

Inloopspreekuur Re-integratie na kanker

Sandrine Kwast van Weer in Regie is coach voor (ex)patiënten die te maken hebben met re-integratie. Tijdens dit spreekuur kun je al je vragen stellen rondom het terugkeren naar werk. Hoe kun je omgaan met je verminderde energie, hoe stem je dit af met collega’s, wat bespreek je wel of niet met je leidinggevende, wat te doen met loopbaantwijfels enz.

Informatie

  • Locatie: Adamas Inloophuis, Eugenie Previnaireweg 61 Nieuw-Vennep
  • Datum: 18 november van 14.00-16:30 uur
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: via mail@adamas-inloophuis of 0252-680233

Informatie over het Adamas Inloophuis

Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht om weer in hun kracht te staan. Door informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 6.500 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300,000 nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande begeleiding en ondersteuning te bieden.

Foto: Pete Linforth Pixabay

Cookieinstellingen