BLØF is Aan!

Foto: Poppodium de Duycker

Voorafgaand aan hun Nederlandse clubtour speelt BLØF op woensdag 3 april één show in Poppodium Duycker. Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt ‘Aan’, het twaalfde studio-album van BLØF. Dit album is in ruim twee jaar opgenomen in verschillende studio’s in binnen- en buitenland.

“We begonnen najaar 2014 met het idee om bruikbare demo’s te maken,” vertelt zanger Paskal Jakobsen. “Onderweg hebben we dat losgelaten en zijn de demo’s van toen compleet door de mangel gehaald. Dat kost een hoop studiotijd, maar heeft wel een nieuw en fris BLØF-geluid opgeleverd.

De keuze voor de producers, de toevoeging van een bonte mengeling aan strijkers, blazers, beats en afwijkende sounds maken ‘Aan’ een andere plaat dan alle voorgaande BLØF-platen. Een behoorlijke gok, die heel goed uitpakt. “Het kwam gewoon heel mooi bij elkaar. Wij vinden het onze meest kleurrijke plaat sinds Umoja.”

BLØF heeft Poppodium Duycker uitgekozen om hun liveshow te doorlopen. Bezoek www.duycker.nl voor tickets en informatie over dit exclusieve concert.

Woensdag 3 april | Open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur | Voorverkoop: € 40,00

Reacties