Frisse Duyck vol nieuwe talenten

Foto: Poppodium Duycker

De nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene staan voor je klaar op donderdag 28 februari om 20:00 uur bij Poppodium Duycker. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf onder in Eva van Manen, WIES en Lotte Kerkman & Band!

Eva van Manen is zangeres, songwriter en producer van haar eigen muziek. Ze rapt en zingt op haar allereerste album politiek & liefde. De afgelopen twee jaar werkte ze met rapper Gideon ‘Gikkels’ Everduim en mede-producer Igor Wouters bij de Amsterdam Recording Company. De tweede act is WIES, een kersverse Nederpop-act die pop en electronica combineert. Deze band bestaat amper een half jaar maar won al de Amsterdamse Popprijs 2018 en speelde in zalen als Melkweg en Paradiso. Lotte Kerkman & Band sluiten de avond af. Deze bekenden van Duycker zijn graag geziene gasten. Het stemgeluid van Lotte, de folky muziekstijl en de enthousiaste podiumprestatie slaan telkens weer aan bij het publiek.

Neem een Frisse Duyck op 28 februari en laat je verrassen door deze talenten. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.duycker.nl.

Aanvang: 20:00 uur | Deur: 19:30 | Ticket: € 8.50

Reacties