Stars That Speak eert oeuvre van Willy DeVille

Foto: Poppodium Duycker

Hoofddorp –  Jimmy Sterman brengt in Poppodium Duycker op donderdag 18 oktober een ode aan de Amerikaanse zanger en songwriter Willy DeVille. Voor dit project, Stars That Speak, koos Sterman uit het omvangrijke repertoire van DeVille zijn eigen favorieten. Hij regisseerde een volledig programma en vult op deze avond de gekozen nummers aan met livebeelden en een lichtshow.

Willy DeVille (1950) overleed in 2009 maar verwierf ver daarvoor al een legendarische status. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de muziek van Willy DeVille ook na zijn overlijden nog enorm leeft bij een fanatieke fanbase. Als groot liefhebben brengt Sterman een respectvolle ode aan deze held.

De Amsterdamse Sterman, (zanger, songwriter, én jeugdfilmster uit ‘Paw’), speelde vanaf de jaren 60 met o.a. Herman Brood, Hans Dulfer en Johnny & Guus Laporte (Barrelhouse). De 6 koppige band van ‘Stars That Speak’ bestaat naast Sterman deze avond uit Pieter Voogt (drums), Robin van Rijswijk (gitaar) Cees v/d Laarse (bas), Marco Hoogland (toetsen), Jeroen de Rijk (percussie).

Kaarten voor deze show zijn verkrijgbaar op de website en aan de kassa van Poppodium Duycker.

OPEN: 20:00 uur | AANV: 21:00 uur | VVK: € 13,00 | www.duycker.nl

Hoofddorp, 21-09-2018
Bericht: 21/09-013_Duycker_StarsThatSpeak

Over Poppodium Duycker
Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is een van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres met in het verleden artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman hebben. Meer informatie duycker.nl

Reacties