Klavertje vier doet mee met de Europese Dag van de Talen

Foto: CC0

Op woensdag 26 september is het de internationale dag van de Europese Talen; een mooi moment voor de school om aan iedereen te laten zien dat Klavertje vier volop bezig is met wereldburgerschap en Vroeg Engels.

In de ochtend vinden er tussen 8:45 en 10:30 meerdere activiteiten plaats op school. Zo worden er pancakes gebakken, vindt er een Engelstalige dansles plaats in de gymzaal en in de aula van de school wordt een Engels Taaldorp georganiseerd voor de groepen 7 en 8. Daarnaast zullen alle leerlingen genieten van een korte rit een in heuse Engelse rode dubbeldekker bus!

Deze bus zal om 8:45 voor de 1e rit vertrekken waarbij ook de wethouder van Onderwijs, John Nederstigt, zal aansluiten. Onze eigen kinderburgemeester zal hem opwachten bij de speciale bushalte voor deze dag.

Vanuit het Haarlemmermeerlyceum ondersteunen docenten Engels de school door wekelijkse Engelse lessen te geven aan de bovenbouw leerlingen, daarnaast zullen zij het Engelse taaldorp in goede banen leiden samen met de native speakers van het voorleesproject Connect to Succeed. Ook worden in de groepen 1 tot en met 4 in de ochtend Engelse boeken voorgelezen door deze groep vrijwilligers.

Directeur Margot Andriessen “We kijken er als school enorm naar uit en hopen dat het ook voor de leerlingen een waardevolle en inspirerende ochtend wordt”

Reacties

article
87186
Klavertje vier doet mee met de Europese Dag van de Talen
Op woensdag 26 september is het de internationale dag van de Europese Talen; een mooi
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/nieuws/87186/klavertje-vier-doet-mee-europese-dag-talen/
2018-09-25T10:32:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2018/09/24163222/talen.jpg
dag van de talen, klavertje vier, talen
Headlines