Liefst 8 sprekers bij afscheid Theo Weterings in Buitengewone Raadsvergadering

Foto: rtl

Liefst 8 sprekers voeren het woord tijdens de buitengewone raadsvergadering 23 november ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester Weterings.

Als sprekers zullen optreden Johan Remkes, Commissaris der Koning Noord-Holland; Mieke Baltus, burgemeester van Heemskerk, namens de Veiligheidsregio Kennemerland en de Burgemeesterskring; Bas Eenhoorn, burgemeester van Amstelveen, namens de Amstelland-Meerlanden-gemeenten in de Stadsregio Amsterdam; Cor Mouwen, voorzitter van het Dorps- en wijkraden overleg; Pieter Heiligers, burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude; John Nederstigt, loco-burgemeester van Haarlemmermeer namens het college van burgemeester en wethouders en de vice-voorzitter van de raad, Mieke Booij, namens de gemeenteraad. Uit Cebu komt Alvin Manosa Dizon, namens de burgemeester en het gemeentebestuur van de Filippijnse zusterstad.

Het laatste woord tijdens de buitengewone raadsvergadering is aan de vertrekkende burgemeester Theo Weterings zelf. De geboren en getogen Tilburger was burgemeester van Haarlemmermeer sinds april 2007. Dinsdag 28 november wordt hij geïnstalleerd als burgemeester van zijn geboorteplaats Tilburg.

De buitengewone raadsvergadering is openbaar en wordt ook live uitgezonden via het gebruikelijke kanaal op internet: https://gemeenteraad.haarlemmermeer.nl/

 

Reacties