Brand Lijnden treft tientallen bedrijven

De grote brand die vanochtend uitbrak in een loodsencomplex aan de Raasdorperweg in Lijnden heeft voor gigantische schade gezorgd.

In de loodsen waren zo’n 35 bedrijven gevestigd, waaronder een carwash, een groothandel in kleding, het kantoor van valet parking bedrijf King Parking en enkele Schipholtaxi’s verwoest. Ook het indoor trainingscentrum voor honk- en softbalspelers, StrikeZone, bleef niet gespaard.

Hartverwarmend

Op de website van StrikeZone wordt gemeld, dat het batting cage center  volledig in de as is gelegd. “Niet alleen een tegenslag voor ons als initiatiefnemers, maar ook een klap voor alle honk- en softballiefhebbers en -verenigingen die met zoveel plezier bij ons kwamen trainen”, aldus de website. “We zullen we ons de komende weken moeten beraden op de toekomst van StrikeZone. We voelen ons gesteund door de vele hartverwarmende reacties die we vandaag van alle honk- en softballiefhebbers hebben gekregen. Dank jullie wel en we houden jullie op de hoogte.”

Nablussen

De totale omvang van de schade moet nog blijken. Of de puinhopen na het afronden van het nablussen betreden kunnen worden, kan nog niet worden gezegd.

Reacties