Haringparty MeerBusiness 28 juni

De MeerBusiness Netwerk- en Haringparty behoort tot de top van de haringparty’s in Nederland. Dit jaar zal haringparty plaatsvinden op woensdag 28 juni vanaf 16.00 uur bij Claus in Hoofddorp. MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol organiseert dan voor de 13e keer deze netwerkbijeenkomst ter gelegenheid van de komst van de nieuwe haring.

“Nieuwe haring happen, bestaande relaties ontmoeten en nieuwe contacten opdoen. Eerdere edities van de netwerk- en haringparty waren grote regionale successen”, stelt directeur Gerco Tolsma in de nieuwsbrief van het netwerk. “Alles staat in het teken van méér business genereren voor alle aanwezige ondernemers. MoOp dit moment wordt nog gesleuteld aan het programma van de netwerk- en haringparty. “Met inspirerende sprekers en interessante stands van bedrijven verwachten we ook dit jaar weer een succesvolle editie met ongeveer 800 ondernemers uit de regio. Ondernemers die hun bedrijf willen presenteren aan aanwezigen tijdens de haringparty kunnen voor een aantrekkelijk tarief een ruimte huren.”

Het business to business evenement vindt ook in 2017 plaats in Claus in Hoofddorp, dat al sinds de allereerste editie de vaste locatie van de MeerBusiness netwerk- en haringparty is. Nadere informatie over aanmelding en beursdeelname is onder meer te vinden op de Facebook-pagina van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.

Cookieinstellingen