Schiphol heeft nu zeven nieuwe ‘werelden’ in de vernieuwde Lounge 2

SCHIPHOL Na een verbouwing van twee jaar is op Schiphol de vernieuwde Lounge 2 geopend. De nieuwe lounge biedt zeven zogenaamde themawerelden om het wachten voor de reizigers aangenamer te maken. Lounge 2 is het deel van de terminal achter de paspoortcontrole waar alle vluchten buiten het Schengengebied vertrekken en aankomen.

Door luchtvaartverslaggever Doron Sajet

De zeven themawerelden zijn plekken in de lounge waar passagiers kunnen eten, drinken, winkelen, spelen of gewoon rustig kunnen zitten. De ‘werelden’ hebben allemaal hun eigen karakter: Luxury World, Modern Dutch World, Fashion & Lifestyle World, See Buy Fly World, Travel & Culture World, Care & Wellness World en Family World.

Zo kan er in de Family World door kinderen gespeeld worden in een speciaal klimvliegtuig met glijbaan, vind je dure horloges en sieraden in Luxury World en kunnen buitenlandse reizigers kennismaken met Nederland in Modern Dutch World.

Lees ook: Vier vragen en antwoorden over de uitbreidingsplannen van Schiphol in Haarlemmermeer

Met de oplevering van Lounge 2 is het verbouwen op Schiphol nog lang niet af. Er wordt nog druk gewerkt aan de vernieuwing van de Holland Boulevard en krijgt Schiphol een geheel nieuwe pier en terminal. Die nieuwe terminal wordt naar verwachting in 2023 opgeleverd.