Aftrap Fanfare Festival tijdens Zomermarkt op Burgemeester van Stamplein

27 mei , 15:06 Nieuws
fanfare festival 2023
HOOFDDORP - Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum organiseert in samenwerking met stichting Muziekliefhebbers voor de tweede keer het Fanfare Festival. Zaterdag 1 juni start het Fanfare Festival en staat de hele maand juni vol muziek van fanfare- en showbands die een verscheidenheid bieden aan optredens en interactieve ervaringen die muziekliefhebbers van alle leeftijden zullen verrassen en vermaken.
Gedurende 7 weekenddagen zijn er 37 optredens te bekijken en te beluisteren. Tijdens het Fanfare Festival kun je een breed scala aan muziekstijlen verwachten, van traditionele marsen tot hedendaagse jazz en alles daartussenin. De line-up omvat zowel lokale als nationale marching bands, wat zorgt voor een divers en opwindend programma voor iedereen die komt kijken.
Zaterdag 1 juni om 11:00 uur vindt de aftrap plaats tijdens de zomermarkt op het Burgemeester van Stamplein. In combinatie met MHM markt & muziek is er doorlopende livemuziek met zittende, staande en lopende orkesten in en rond het winkelcentrum. Er zullen drumfanfares, show, marching & percussion zijn, waaronder ook twee wereldkampioenen! Voor het gehele programma van 1, 2, 9, 16, 22, 23, 30 juni kijk op de website https://hoofddorpwinkelstad.nl/evenementen/fanfare-festival/
fanfare festival 2023 2
Kom gezellig langs
Hoofddorp Winkelstad en MHM nodigen iedereen uit om te komen genieten van de muziek en sfeer tijdens dit feestelijke festival.
Het Fanfare Festival wordt georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in Hoofddorp Centrum (Winkelstad), verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC) en door MHM. Kijk voor de laatste informatie op http://www.hoofddorpwinkelstad.nl/ , Facebook, Instagram en/of de lokale media.