Directieleden Frank en Ron Griekspoor dragen familiebedrijf over aan derde generatie

De oude en nieuwe directie van Griekspoor
De oude en nieuwe directie van Griekspoor
Foto: Aangeleverd

NIEUW VENNEP –  Civieltechnisch bedrijf Griekspoor gaat de volgende fase in. Na 25 jaar dragen de huidige directeuren Frank en Ron Griekspoor het familiebedrijf over aan de derde, jongere generatie die uit de eigen familie en gelederen komt.

De nieuwe directie bestaat uit tweelingbroers Kevin en Scott Griekspoor, beide Operationeel Directeur, en Stefan de Koker die als Commercieel Directeur Techniek is aangesteld. Op termijn treden ook broers Lars en Jens Griekspoor toe tot de directie. Met de nieuwe generatie is Griekspoor op koers naar een succesvolle toekomst en zorgt het ervoor dat de continuïteit van het sinds 1968 bestaande familiebedrijf gewaarborgd blijft.

Voldoende zelfbewust
De nieuwe directie is jong en ambitieus, maar voldoende zelfbewust om de kernwaarden van het familiebedrijf te blijven koesteren. “We hebben van de vorige generaties geleerd dat we moeten gaan voor kwaliteit in ons werk”, vertelt Kevin Griekspoor. “Dat zit in onze genen en koesteren we. Duurzaamheid is voor ons een tweede natuur; we hebben maar één aarde. Wij geloven in circulariteit. Niet alleen voor klimaat, energie en milieu, maar ook omdat hergebruik en circulariteit in het belang is van opdrachtgevers en gebruikers. Met verfrissende ideeën lossen we problemen op en houden de communicatielijnen kort.”

Stefan de Koker voegt toe: “We zijn altijd op zoek naar verbeteringen en ontwikkelen onszelf elke dag. We onderzoeken voortdurend hoe dingen anders kunnen, voor een optimale samenwerking en beter resultaat. We durven en doen. We hebben een eigen afdeling die bezig is met innovaties waarvoor we samenwerking zoeken met scholen. Dit draagt ook bij aan het vinden van nieuwe talenten.” Focus ligt daarbij op langetermijnoplossingen, omdat het familiebedrijf gelooft in het opbouwen van duurzame relaties met haar klanten. “Ingewikkelde klussen en vraagstukken brengen we terug tot de eenvoud met onze expertise en hands-on mentaliteit. We zijn positief over ons werk en trots op het resultaat doordat we altijd meedenken en meedoen. Deze eigenschappen maken ons een betrouwbare partner voor de toekomst.”

Bedrijfscultuur
“Bij Griekspoor werken we met meer dan 140 collega’s met plezier samen. Door wederzijds begrip en respect te tonen voelen we ons veilig bij elkaar. Onze communicatie is open en eerlijk; we delen onze gedachten en meningen op een positieve manier. Zowel persoonlijke als professionele omstandigheden krijgen de aandacht die ze verdienen. We vertrouwen en bouwen op elkaar, benutten elkaars talenten en zijn eerlijk over wat we vinden en denken. Samen maken we de beloofde kwaliteit waar”, aldus Scott Griekspoor.

Cookieinstellingen