Gerenoveerd tennispark Spaarndam feestelijk geopend

Wethouder Mariette Sedee opent het gerenoveerde tennispark in Spaarndam
Wethouder Mariette Sedee opent het gerenoveerde tennispark in Spaarndam
Foto: Gemeente Haarlemmermeer

SPAARNDAM – Woensdagavond, 27 maart, heeft Wethouder Mariette Sedee officieel het  volledig gerenoveerde tennispark geopend. Een belangrijke mijlpaal voor zowel het dorp als de vereniging. Naast gloednieuwe tennisbanen omvat het vernieuwde park ook een duurzaam en milieuvriendelijk clubhuis.

Het clubhuis is op een duurzame manier verbouwd en voldoet aan moderne energienormen. Het is volledig geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen op het dak, waarmee zelfs overtollige energie kan worden opgeslagen. Wethouder Mariette Sedee: “De gemeente hecht veel waarde aan het bevorderen van gezondheid, sport en recreatie. De renovatie van het tennispark sluit naadloos aan op deze doelstellingen. Door te investeren in moderne en duurzame tennisfaciliteiten willen we een omgeving creëren waarin alle inwoners de kans krijgen om actief te zijn en te genieten van de voordelen die sport met zich meebrengt.”

Stichting Leefomgeving Schiphol
De verbouwing van het tennispark werd mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS) en de gemeente Haarlemmermeer. SLS is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de leefomgeving rondom de luchthaven Schiphol. Zij richten zich op het verminderen van geluidsoverlast, het verbeteren van de luchtkwaliteit en het stimuleren van duurzame ontwikkelingen in de regio. Dankzij hun bijdrage kon het tennispark op een duurzame manier worden vernieuwd, wat de leefbaarheid van Spaarndam ten goede komt.

Wethouder Mariette Sedee opent de gerenoveerde tennisbanen in Spaarndam

Cookieinstellingen