112

Gewapende overval op Primera in Zwanenburg

Foto: Inter Visual Studio

ZWANENBURG – Een Primera aan de Dennenlaan in Zwanenburg is vanmiddag overvallen. De daders zijn ervandoor gegaan. De politie zoekt twee gewapende mannen op een scooter van het merk Vespa en heeft via Burgernet een signalement verspreid.

(bron en foto’s: NH / Inter Visual Studio)

Een politiewoordvoerder laat aan mediapartner  NH weten dat de overvallers hebben gedreigd met wapens. Om wat voor wapens het precies gaat, is niet bekend. Ook is nog onduidelijk of zij iets hebben buitgemaakt.

Daders gevlucht
De politie zoekt onder andere met een helikopter naar twee getinte mannen van begin twintig die samen op een zilverkleurige Vespa scooter zijn gevlucht. De mannen zijn helemaal in het zwart gekleed.

Een van hen is rond de 1.80 meter lang zijn. Hij heeft een normaal postuur en draagt witte gympen. De ander is ongeveer 1.70 meter lang. Beide dragen een witte helm. De politie adviseert mensen die de twee zien rijden om hen niet zelf te benaderen.

Medewerkers van naastgelegen winkels laten aan NH weten weinig van de overval mee te hebben gekregen. Een van hen heeft de overvallers zien vluchten. De Primera zelf wil (nog) niet reageren.

Cookieinstellingen