Gemeente realiseert speelplek bij Sleutelbloemstraat

Ontwerp speelplek bij de Sleutelbloemstraat. Ontwerp van Kompan.
Ontwerp speelplek bij de Sleutelbloemstraat. Ontwerp van Kompan.
Foto: Gemeente Haarlemmermeer

BADHOEVEDORP – Er komt een speelplek voor kinderen van 0-6 jaar in park Quatrebras, vlakbij de Sleutelbloemstraat.

De aannemer maakt de speelplek vanaf eind april. Het werk duurt ongeveer 2 weken. Aannemer De Wilde Infra & Cultuurtechniek verwijdert gras en grond. Daarna plaatst Kompan de speelplek. Ook plaatsen ze een bankje, een prullenbak en hogere planten.  De speelplek komt langs het wandelpad en grenst gelijk aan 2 tuinen. De oppervlakte van de speelplek is 105 m2.  De speeltoestellen die er komen zijn bijvoorbeeld een speelhuisje, een bruggetje, een wipkip en beweegspelletjes.

Ook wordt het groen langs speelplek aangepast
Een aantal bewoners maakt zich zorgen over de inkijk vanaf de speelplek in de tuinen. Daarom het groen langs de speelplek veranderd. Er komt meer groen en het zal hoger groeien. Ongeveer net zoals de hogere planten dichtbij Zilverschoon 6.

Wat merkt u van de werkzaamheden?
De werkzaamheden maken geluid, onder andere door voertuigen en machines. Ook komen er bijvoorbeeld zand, grond en andere materialen vrij. Alles wordt zo goed mogelijk opgeruimd. Normaal werkt de aannemer van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur tot 16:00 uur. Mocht het nodig zijn, dan mogen ze van maandag tot en met zaterdag van 07.00 tot 19.00 uur werken. Dit mag volgens de regels van het bouwbesluit. Heeft u buiten deze tijden last van de werkzaamheden, dan kunt u dat doorgeven aan de gemeente.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met omgevingsmanager Like van Hulten via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail naar [email protected]. Zet in het onderwerp. “speelplek Sleutelbloemstraat”  Of kom naar ons spreekuur op woensdag 28 februari van 11.30 tot 13.30 uur op de markt aan de Sloterweg.

Cookieinstellingen