112

Vermoedelijk drugslab gevonden op terrein bestemd voor legale wietkwekerij Rijsenhout

Foto: Inter Visual Studio

RIJSENHOUT – Aan de Aalsmeerderweg in Rijsenhout is vanmorgen een vermoedelijk drugslab ontdekt. De politie is in groten getale aanwezig en doet onderzoek naar de vondst. Het gaat om hetzelfde terrein waarop binnenkort een legale wietkwekerij zou worden ingericht.

(bron en foto’s: Inter Visuel Studio)

“Vanmorgen hebben we melding van een mogelijke brand gekregen”, vertelt een woordvoerder van de politie. “De brandweer is ter plaatse gegaan en op dit moment hebben we het vermoeden dat er een drugslab in het pand zit.”

Waar dat vermoeden vandaan komt en of er daadwerkelijk brand was, kan de woordvoerder niet zeggen. De politie laat weten dat er drie personen in het pand aanwezig waren. Alle drie zijn aangehouden.Legale wietkwekerij
Het adres waar de politie-actie plaatsvindt, is ook het adres waar een aanvraag is ingediend voor het inrichten van een legale wietkwekerij in het kader van het ‘Experiment Gesloten Coffeeshopketen’. Deze kwekerij zou eerst 600 meter verder komen, maar dat is eerder deze maand verplaatst naar dit adres, schreef HCNieuws.

De ondernemer wilde met de verplaatsing van de kwekerij de directe omgeving minder belasten en zorgen bij de buren wegnemen.

Cookieinstellingen