Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar De Stadsmakers geopend

Foto: Aangeleverd

SCHPHOL RIJK –  Op dinsdag 13 februari is officieel De Stadsmakers, een nieuwe (interim) vastgoed- en gebiedsontwikkelaar gevestigd aan de Tupolevlaan op Schiphol-Rijk, geopend onder toeziend oog van vele relaties en wethouder Jurgen Nobel van de gemeente Haarlemmermeer.

‘‘Met de Stadsmakers dragen wij bij aan de wereld van morgen. Door eigen projecten en interim opdrachten bij diverse opdrachtgevers: zowel commerciële als maatschappelijke partijen. We focussen ons hierbij op de initiatieffase van projecten, door projecten mogelijk te maken. De verbinding te maken tussen partijen. Maar leveren ook graag daarna nog onze bijdrage. Onze primaire focus ligt op meer woningen mogelijk maken, een thuis voor de vele woningzoekende. Dit doen we op een duurzame manier, door onder andere een CO2 neutrale bedrijfsvoering en ondersteuning van diverse maatschappelijke initiatieven, maar vooral door ons netwerk in te zetten voor kansen waar wij blij van worden’’, aldus Richard Dijksma eigenaar van De Stadsmakers.

Richard Dijksma was bijna 5 jaar werkzaam als acquisitiemanager bij de maatschappelijke vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan en werkte daarvoor o.a. voor de Amsterdamse woningcorporatie Ymere en ontwikkelaar Ten Brinke Groep. Afgelopen januari zat Richard 12,5 jaar in het vak. Vanaf begin 2024 is hij officieel met de ‘De Stadsmakers’ gestart. Dinsdag was het moment om dat te vieren met relaties en officieel de opening te doen met wethouder Jurgen Nobel op hun kantoor op Schiphol-Rijk.

Op dit moment is de website nog niet online. ‘‘Deze volgt dit voorjaar, als het weer net iets beter is’’, aldus Richard. ‘‘We zijn wel volledig operationeel vanaf ons kantoor en bij opdrachtgevers. Nu nog alleen met een aantal ZZP´ers als achtervang, maar we gaan zien wat de toekomst hierin gaat brengen. Uiteindelijk wil ik met een eigen team samen meer impact maken. Bijdragen aan de wereld van morgen’’.

Cookieinstellingen