112

Overval op tankstation Badhoevedorp; medewerker weigert geld aan overvallers te geven

Foto: Inter Visual Studio

BADHOEVEDORP – Twee gewapende mannen hebben vanmorgen een tankstation in Badhoevedorp overvallen. Omdat de medewerker weigerde om geld af te geven, moesten de overvallers genoegen nemen met producten uit de zaak. Op dit moment lopen de verdachten nog vrij rond.

(bronnen: Inter Visual Studio / NH)

De overvallers reden vanmorgen in een auto naar een benzinepomp aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp. Volledig in het zwart gekleed, en met een wapen in de hand, liepen ze rond 10.30 uur het tankstation binnen en dreigden ze de werknemer te slaan.

“De medewerker heeft het de overvallers niet makkelijk gemaakt en weigerde geld af te geven”, vertelt de woordvoerder van de politie. “Dat vind ik best dapper”, aldus de politiewoordvoerder tegen mediapartner NH.

Ondanks de bedreigingen naar de medewerker, gebruikten de verdachten geen fysiek geweld. “Ze hebben vervolgens andere spullen gestolen en zijn met hun auto gevlucht.”

Deze auto is even later teruggevonden in Amsterdam, in de wijk Osdorp. “De mannen zelf zijn nog spoorloos”, vertelt de politiewoordvoerder. “We doen ons best om hen te vinden.”

Cookieinstellingen