Haarlemmermeer kiest ‘Conciërge van het Jaar’

Foto: D66 Haarlemmermeer

HAARLEMMERMEER – Op vrijdag 9 juni werd bij basisschool de Brandaris in Hoofddorp  de ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar’ bekend gemaakt De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd vanuit D66 Haarlemmermeer met als doel de conciërges in het zonnetje te zetten!

Vrijdag werden 5 oorkonden uitgedeeld aan conciërges die zich iedere dag inzetten om hun school schoon, netjes en veilig te houden. Ze zijn de onmisbare duizendpoten van de scholen.

Hieronder de winnaars:

Winnaars categorie middelbare school

  • Gerrie Windhoud en Paco Morea hebben al sinds jaar en dag een duo baan op het Hoofdvaart College in Hoofddorp. En mogen zich een jaar lang de beste conciërge in de categorie middelbare school noemen!
    “Ze zijn loyaal en vriendelijk, oplettend en staan voor iedereen klaar.” Zelfs wanneer ze eigenlijk te druk zijn met andere bezigheden”

Winnaar categorie basisschool
In de categorie basisschool waren er 3 nominaties van verschillende scholen waarop gestemd mocht worden. In totaal werden er 1524 stemmen uitgebracht verdeeld over de volgende kandidaten:

  • De winnaar in de categorie basisschool is Wouter Koops geworden, conciërge van Basisschool de Brandaris in Hoofddorp met maar liefst 904 stemmen.
    “Meester Wout is goud.” Hij biedt een luisterend oor – soms is hij meer een psycholoog dan conciërge. Hij is de vraagbaak van de school, kent alle leerlingen bij naam en regelt alles wat nodig is”
  • Op de tweede plaats is Martin de Rijk geëindigd, conciërge op Basisschool de Zwaan in Zwanenburg met 321 stemmen.
    “Wat kapot is, wordt door Martin gemaakt.” Heb je iets te sjouwen dan kun je op Martin bouwen. Hij coördineert de BHV en haalt de ballen van het dak, zorgt voor lekkere koffie en is altijd in de buurt. “We kunnen niet zonder Martin.”
  • Op de 3e plaats is Imre Gort geëindigd, conciërge op Basisschool Tabitha in Hoofddorp met 299 stemmen.
    “Al ruim 5 jaar werkzaam op de school en een onmisbare duizendpoot.” Altijd goed gehumeurd, trouw aanwezig en hardwerkend. Van het hijsen van de Tabitha vlag in de ochtend, huishoudelijke taken tot aan ondersteuning voor de leerkrachten. Vraag het aan Imre, en hij pakt het voor je”

 

Cookieinstellingen