Vier winnaars uit Hoofddorp winnen tien jaar lang 25.000 euro per jaar bij de Postcode Loterij  

Cees wint twee keer de plus prijs van de Postcode Loterij
Cees wint twee keer de plus prijs van de Postcode Loterij
Foto: Amy van Leiden / Jurgen Jacob Lodder

HOOFDDORP – Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala van der Postcode Loterij Fantastisch zijn er vier inwoners van Hoofddorp, met de postcode 2134DG (straat: Henri Didonweg)  in de prijzen gevallen. De vier gelukkigen winnen elk jaar 25.000 euro, tien jaar lang. Eén van hen speel zelfs mee met twee loten en wint de prijs dubbel.

Het was een bijzondere middag vandaag tijdens het Goed Geld Gala in het Beatrix Theater in Utrecht. Hier waren deze middag niet alleen goede doelen aanwezig, voor een aantal deelnemers stond er een mooie verrassing te wachten. Halverwege het programma stond Winston Gerschtanowitz ineens naast winnaars uit Hoofddorp en verraste hen met een cheque.

Cees is totaal overdonderd. Hij speelt mee met twee loten en wint dus maar liefst 50.000 euro, tien jaar lang: “Ik moet het nog even laten bezinken. Je ziet dit altijd op tv, maar je verwacht nooit dat dit jou kan overkomen. Met dit bedrag kan ik onder andere een deel van de hypotheek afbetalen, dus dat is geweldig”

338 miljoen voor goede doelen dankzij deelnemers
Tijdens het Goed Geld Gala van de Postcode Loterij staat men stil bij de miljoenenopbrengst die vorig jaar bij elkaar is gespeeld door de ruim 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. De 338 miljoen euro voor goede doelen gaat naar een grote verscheidenheid aan organisaties die ieder op hun eigen manier bijdragen aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld.

Jurgen Jacob Lodder en Amy van Leiden

Fotobijschrift: Cees wint twee keer de plus prijs van de Postcode Loterij

Cookieinstellingen