Rob van der Geest SPORT stopt per september na 20 jaar in de Symfonie

Foto: Aangeleverd

NIEUW VENNEP – Na 20 jaar sluit Rob van der Geest SPORT in september 2023 haar deuren in de Symfonie te Nieuw-Vennep. Rob van der Geest gaat zijn bedrijf afbouwen vanwege zijn pensioengerechtigde leeftijd. Vanaf 4 april wordt er gestart met een grote uitverkoop, waarbij er maandelijks verrassende kortingen te verkrijgen zijn.

Rob van der Geest: “In 2003 opende wij onze 3e winkel in Nieuw-Vennep, tegelijkertijd met de opening van winkelcentrum De Symfonie. We begonnen met een winkel op de begane vloer. Na 10 jaar kwam op de 1e verdieping een groter pand vrij, waarna we besloten om naar boven te verhuizen. Ons bedrijf bestaat sinds 1929, waarbij wij sinds 1979 gespecialiseerd zijn in sportartikelen. Onze andere twee winkels zijn gevestigd in Roelofarendsveen en ‘s-Gravenzande. Deze winkels blijven open”.

Wat is de reden van de sluiting?
Rob van der Geest: “De reden dat we over enkele maanden onze deuren in Nieuw-Vennep gaan sluiten, is dat wij gaan afbouwen gezien de pensioengerechtigde leeftijd van Rob. Beide zonen hebben voor een andere carrière gekozen waardoor er van opvolging geen sprake is”.

Waarom september?
“Per 31 oktober eindigt het huurcontract en voor die tijd zullen wij de winkel opleveren aan de verhuurder. Voor geïnteresseerden bieden wij ons winkelinterieur te koop aan”.

Finale in augustus en september
Zodra de scholen na de zomervakantie weer van start gaan, zal de winkel vlak daarna sluiten. Middels de media en posters op de winkelramen worden acties kenbaar maken. Tot het laatste moment kan er geprofiteerd worden van lage prijzen.

Cookieinstellingen