Bouw 69 appartementen ‘The Concourse’ in centrum Hoofddorp 1e kwartaal 2023 van start

Foto: Artist Impression - aangeleverd

HOOFDDORP – Modern, comfortabel en duurzaam wonen. Het kan in nieuwbouwproject The Concourse, midden in het centrum van Hoofddorp. The Concourse combineert op een stijlvolle manier woningen met winkels. Er komen 69 zeer energiezuinige (A++ en A+++) appartementen van 47 tot 117 m2. Er zijn nog appartementen beschikbaar. De prijzen beginnen bij 344.000 euro (v.o.n.)

Minder energieverbruik en dus minder kosten!
Dankzij de uitstekende isolatie, een eigen warmtepomp, vloerverwarming en een elektrische handdoekradiator zijn ze zeer energiezuinig. Minder verbruik en dus minder kosten. Heel fijn in deze onzekere tijden met alsmaar stijgende energieprijzen.

Voor extra comfort zijn de appartementen in de woonkamer, de keuken en de slaapkamer(s) voorzien van een PCM klimaatvloer. Die zorgt ervoor dat de temperatuur stabiliseert, waardoor het in huis niet snel opwarmt of (in de winter) afkoelt. In The Concourse ben je dus helemaal klaar voor de toekomst.

Fraai Ontwerp
Elke gevel van the Concourse heeft zijn eigen specifieke kenmerken in kleur, hoogte, raamvorm en details.  Dit geeft een gevarieerd straatbeeld dat past in de gezellige winkelstraten van het centrum van Hoofddorp! Enkele appartementen hebben terras of balkon en elektrische schuifkozijnen die je helemaal kunt openen over de volle breedte van het appartement. Zo haal je buiten letterlijk naar binnen en vergroot je je appartement!

Binnentuin: aantrekkelijke ontmoetingsplek, klimaat-adaptief
Bijzonder aan The Concourse is daarnaast de gemeenschappelijke binnentuin, op de eerste verdieping. Met fleurige bloemen, diverse grassoorten en prachtige planten en bomen nodigt deze tuin echt uit om naar buiten te gaan. Bewoners en bezoekers maken hier dan ook gemakkelijk contact met elkaar, onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn. Op de randen van de binnentuin kan je heerlijk zitten. Met deze binnentuin haalt The Concourse de natuur bijna letterlijk in huis. De binnentuin krijgt tegelijkertijd ook een duurzame functie; door de opvang van regenwater is de tuin klimaat-adaptief en draagt zo bij aan het verminderen van de ‘hittestress’ in het gebouw.

Alles in de buurt, altijd wat te doen
Hoofddorp is het bruisende hart van de Haarlemmermeer, waar winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur mooi samengaan. Je hebt hier alles in de buurt en er is altijd wel wat leuks te doen. Dankzij de centrale ligging ben je met de auto of trein zo in Amsterdam of Haarlem. En ook de prachtige Noord-Hollandse kust is niet ver weg. Over de auto gesproken. Je kunt in de afgesloten garage op de eerste verdieping een parkeerplaats kopen.

Wonen met winkels om de hoek. Start bouw eerste kwartaal 2023
De bouw van The Concourse start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023. Het gebouw verrijst naast winkelcentrum De Vier Meren, dat een complete vernieuwing ondergaat. Je vindt hier een mooie mix van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Met zijn afwisseling in kleur, hoogte, raamvormen en details draagt The Concourse bij aan het gevarieerde straatbeeld in het winkelcentrum.

Interesse? Bekijk de woningtypen op de projectsite
Heb je belangstelling voor een appartement in The Concourse? Kijk dan voor meer informatie op www.theconcourse.nl en schrijf je in. Of neem contact op met LUCA Makelaardij via 072-5272000 of [email protected].

 

Cookieinstellingen