Wijkgebouw Linquenda neemt eigen Buurtkeuken in gebruik

Foto: Stichting Maatvast Haarlemmermeer

NIEUW VENNEP – In de wijk Linquenda staat het gelijknamige wijkgebouw Linquenda. In dit wijkgebouw worden allerlei activiteiten georganiseerd voor inwoners van Nieuw Vennep en omstreken.

Zo wordt er o.a. darten, sjoelen, creatieve workshops, Line Dance, er is een wandelgroep, een koor, schaken, kinderdisco en nog veel meer activiteiten. Ook is het gebouw af te huren voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Grote wens: samen koken en eten
De grote wens van de buurtbewoners was om regelmatig met elkaar te koken en de maaltijd te gebruiken. In het wijkgebouw was geen keuken aanwezig.  De medewerkers en vrijwilligers  van wijkgebouw Linquenda, zijn de laatste maanden druk bezig geweest met het verbouwen van de berging om op deze plaats een professionele  keuken te plaatsen. Om dit te realiseren zijn diverse fondsen aangeschreven en zodoende werd een flink bedrag toegekend. Fondsen die bijdroegen aan de buurtkeuken zijn: Meerland Bouw, Oranjefonds, Stichting Leefomgeving Schiphol en het VSB-fonds.

Inmiddels is de verbouwing voltooid en is de keuken in gebruik genomen. En daarom worden nu   alle buurtbewoners en andere belangstellenden uitgenodigd om de nieuwe keuken te bewonderen en om te komen kennis maken met de activiteiten die plaatsvinden binnen dit gebouw.

De opening staat gepland op zaterdag 8 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de sociaal beheerder Manou Klinkenberg.

Cookieinstellingen