Eerste paal geslagen nieuwe Loogman Carwash vestiging in Hoofddorp

Foto: Loogman

HOOFDDORP – De nieuwe Loogman Carwash vestiging in Hoofddorp is in aantocht! De eerste heipaal op het bedrijventerrein de President in Hoofddorp is dinsdagochtend in de grond geslagen en er kan uitgekeken worden naar een indrukwekkend pand met een dubbele wasstraat en een grote stofzuighal.

“Ondanks dat in deze branche veel mannen werkzaam zijn, staan er toch drie van onze powervrouwen de eerste paal in de grond te slaan. Trots!” zegt Kees Yzebaart, Algemeen Directeur van de Loogman Groep. Renske, de dochter van eigenaar Ger Loogman, gaf samen met de Paulina en Jedidjah, leidinggevenden van het huidige Loogman Carwash filiaal in Hoofddorp het startsein voor de bouw van de nieuwste vestiging in de Haarlemmermeer.

Loogman Carwash is al jarenlang gevestigd aan de Robijnlaan in Hoofddorp. Regelmatig staan er files in de aanrijroute.  “Dat kan efficiënter!” dachten ze bij Loogman Carwash. Na een hoop pas en gemeet werd de conclusie  getrokken dat groeien op de huidige locatie lastig werd. Vandaar dat er nu gekozen is voor een nieuwe vestiging op de Dirk Storklaan.

Het nieuwe en grote pand heeft genoeg ruimte en wordt daarom ook gedeeld met KwikFit Autoservice. “De klik was er meteen tussen beide partijen” zegt Paul Traas, Algemeen Directeur KwikFit. Loogman Carwash hoopt in het tweede kwartaal van 2023 de eerste bezoekers te verwelkomen.

Cookieinstellingen