Covers, open huis en lokale acts vanavond in Poppodium Duycker

Foto: poppodium Duycker

HOOFDDORP – Vanavond, vrijdag 16 september, en zaterdag 24 september zet poppodium Duycker lokale acts in de spotlight met Project Cover en het Local Sounds Festival. Op deze manier biedt het podium beginnende bands uit de omgeving een podium én een publiek.

Bij Project Cover komen lokale coverbands en soloacts hun rock ’n roll favorieten opvoeren. De muziek van grote rock ’n roll sterren als Elvis Presley, Chuck Berry en Jerry Lee Lewis worden in het zonnetje gezet door bands als BeatMotivation, More City Project, Colorful Minds, The Stainz en artiesten als Larissa Weilenman en Eskee en Jikke.

Tijdens het Local Sounds Festival komen bandjes, duo’s, jazzers en rappers, die normaal in de oefenstudio’s repeteren, optreden voor publiek. Op diverse podia in het pand is er lokale muziek te horen van o.a. Floodlines, Outlaw Queen, Daan Cornelisse, Devided, Lotte Kerkman, Saxolicious. Tijdens dit festival worden mogelijkheden in de oefenstudio’s getoond en zet het podium alle deuren wagenwijd open. Entree is gratis!

Meer informatie over beide evenementen zijn terug te vinden op de website van het podium op www.duycker.nl.

Cookieinstellingen