Punkweekend bij Poppodium Duycker met Marky Ramone en GBH

G.B.H.
G.B.H.
Foto: aANGELEVERD

HOOFDDORP – Poppodium Duycker ontvangt twee punksensaties in één weekend. Marky Ramone’s Blitzkrieg op vrijdag 10 juni om 20:00 uur en de band GBH op zaterdag 11 juni om 20:30 uur.

Marky Ramone werd bekend als drummer van de punksensatie The Ramones. Sinds 2010 trekt hij de wereld over met Marky Ramone’s Blitzkrieg. Tijdens deze show laat hij vooral Ramones-hits de revue passeren en heeft de Nederlandse band Bony Macaroni in zijn voorprogramma opgenomen.

Marky Ramone

GBH wordt door kenners gezien als de grondlegger van de hardcore punk. Hun harde, eerlijke, met zelfspot doorspekte stijl hoor je terug op het nieuwe album ‘Momentum’. Als supportact komen de bands FilthyMcNasty en This Means War optreden.

Bijzondere boeking
Programmeur Kay Koopmans legt uit dit waarom dit bijzondere boekingen zijn. “Marky Ramone en GBH zijn een droomcombinatie voor veel punkliefhebbers. Veel mensen zullen vooral aangaan op de bekende oud-Ramone, maar vlak GBH niet uit. In de punkscene is deze band enorm geliefd.” Meer info en tickets via www.duycker.nl

Cookieinstellingen