Skeeleravondvierdaagse op skeelerbaan Lisserbroek

Foto: CC0

Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 september 2018 van 19:00 tot 20:00 uur organiseert de ijs- en skeelerclub Lisserbroek haar traditionele en supergezellige skeeler avondvierdaagse voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor leden is deelname gratis, overige deelnemers betalen € 1,00 per avond.

Tijdens het rijden van de rondjes op de skeelerbaan van Lisserbroek aan de Hillegommerdijk 53 krijgt iedereen drinken en na afloop iets lekkers. De afsluitende avond op vrijdag 14 september wordt een feest. Vanaf 18:00 uur worden er spelletjes gedaan, een gezamenlijke maaltijd, een prijzenfestival en er wordt in het donker geskeelerd waarbij leuke prijzen te winnen zijn voor de leukst verlichte deelnemers. Inschrijven kan vanaf een half uur voor de start van de vierdaagse.

Het dragen van een helm is verplicht en een dringend advies is om ook pols- arm- en kniebeschermers te dragen. Vorig jaar hebben meer dan 100 kinderen met veel plezier deelgenomen aan dit leuke en uitdagende evenement. Meer informatie is te vinden op de website van de ijs- en skeelerclub Lisserbroek: www.ijs-skeelerclublisserbroek.nl

Reacties