Repair café’s in de polder

Zaterdag 1 juli is er weer een repair café middag in De Meerkoet in Lisserbroek.

In het repair café kunnen mensen leuke en dierbare spulletjes die stukgegaan zijn, laten repareren, uiteraard wel voor zover dit nog mogelijk is. Het gaat dan bijvoorbeeld om elektrische apparaten, een lekke fietsband of kapot lampje op de fiets, om textiel wat kapot is gegaan of ingekort moet worden, maar ook de dierbare fotolijstjes die uit elkaar gevallen zijn, komen mogelijk in aanmerking voor reparatie. Hetzelfde geldt voor het inkorten van  pantalons, het aanzetten van knopen die eraf gevallen zijn, het vervangen van versleten kragen van blouses en overhemden.

SamenMeer

Het repair café is gehuisvest in de Meerkoet, Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek en vindt iedere eerste zaterdag van de maand plaats, behalve in de maand augustus. de openingstijden zijn van 13.30u tot 16.00 uur. Het repair café Lisserbroek is een activiteit van Lisserbroek SamenMeer. Kijk voor informatie over alle activiteiten van Lisserbroek SamenMeer op http://www.lisserbroeksamenmeer.nl/

 

Elders in de polder

Elke week is er een Repair Café in Haarlemmermeer: elke eerste zaterdagmiddag in de Meerkoet in Lisserbroek, elke tweede dinsdag in Zwanenburg-Halfweg, elke derde woensdag in Hoofddorp in De Ark, Muiderbos 36 en elke laatste vrijdagmiddag in Linquenda in Nieuw-Vennep. Alle openingstijden zijn van 13.30 – 16.00 uur.

Cookieinstellingen