Appelparade op Olmenhorst

Foto: Foto: Olmenhorst

Eerste en tweede Pinksterdag staan er op De Olmenhorst tussen de groene fruitbomen tientallen stands met eerlijke producten. Het Landgoed staat dan geheel in het teken van de Appelparade.

Vol programma

Zo staan er op het programma meerdere theatergezelschappen en bandjes: Tar Trek, tante Mies poppentheater, Jazztrack, Madshack Rockabily en Acoustic Blue, naast coverband Blouw en anderen. Extra is dit jaar onder meer de hilarische slow bike wedstrijd van Cycle fun. Geïnteresseerden kunnen gratis mee op een eetbare plantenwandeling met bioloog Ben Dijk. Ook is er weer ponyrijden, springkussen, boogschieten en dit jaar kun je ook gratis skelteren. Bezoekers kunnen volop biologisch eten & drinken, fair trade kleding en accessoires kopen en genieten van de vele groene fruitbomen om hen heen. ​

Toekomst

De nieuwe organisatoren – Jan Paul Reij en Tjitske Ypma van PuurFair – proberen de komende jaren de Appelparade uit te bouwen tot hét duurzame festival van Nederland. Met nog meer muziek, theater en duurzame producten. Kinderen zijn van harte welkom. Voor meer informatie zie de Appelparade website.

Entree € 5/€ 2,50 (4-12 jaar), parkeren € 3,00. (Bron: De Olmenhorst)

 

 

Cookieinstellingen