3ICT breidt diensten uit naar Duin- en Bollenstreek

Foto: 3ICT

Het ict-bedrijf 3ICT gaat haar diensten uitbreiden naar de Duin- en Bollenstreek, omdat dit volgens Aniel Ramdjanamsingh aansluit op de plaats waar het ict bedrijf is gevestigd in Nieuw-Vennep.

Het is een logische stap want 3ICT wil maximaal binnen een uur bij de klant kunnen zijn en de Duin en Bollenstreek ligt in het verlengde van Nieuw-Vennep. ,,Het is een natuurlijke groei”, zegt Aniel over de uitbreiding. Ook omdat hij graag met het bedrijf een regionale speler wil zijn op het gebeid van ict.

Op dit moment werken vijftien mensen binnen het bedrijf, waar hijzelf samen met Martijn Jansen de leiding van het bedrijf op zich neemt. 13 jaar geleden begonnen en ontstaan, nadat Aniel en Martijn samen bij hun vorige werkgever zijn gestopt en het anders wilden doen in de ict-sector voor het MKB.

3ICT houdt zich bezig op het gebied van Cloud oplossingen, VoIP en ICT-beheer. Voor een ict bedrijf als 3ICT is Informatiebeveiliging dan ook heel belangrijk. ISO27001 is hiervoor een belangrijke internationale standaard, wat gericht is op het procesmatig inrichten van beveiligingsmaatregelen. Met de toekenning van dit certificaat voldoen wij aantoonbaar aan de strenge normeringseisen op het gebied van informatiebeveiliging volgens Aniel.

,,Het gaat erom klanten te winnen, te ontzorgen op ICT gebied en om naamsbekendheid verder uit te breiden”, vertelt Aniel. Aan die naamsbekendheid werkt het bedrijf op dit moment door middel van  het adverteren in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek. Adverteren in een blad als ‘INTO Business Duin- en Bollenstreek en Info Regio Haarlemmermeer’ is daar een voorbeeld van.

Hieronder een kijkje op het kantoor van 3ICT

Reacties