Kennemerland: Muzikaal- en empatisch duo ‘WE4ALL’ maakt vele mensen blij

Het luisteren naar muziek draagt bij aan positieve emoties en zorgt voor vermindering van stress. Muziek maakt sowieso mensen blij! Dat ervaart het muzikale duo ‘We4All’ altijd tijdens hun optredens. Maar behalve luisteren naar muziek waarborgt ook het maken van muziek gevoelens van geluk.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting)

We4All bestaat uit toetsenist en zanger Fred Balm uit Vijfhuizen en zangeres Desiree Tiggelaar uit Heemstede. Ze leerden elkaar kennen tijdens het beoefenen van hun muzikale hobby en traden in december 2016 op tijdens een kerstmarkt in Beinsdorp. Daar bleek onmiddellijk hun muzikale klik en het duo besloot samen door te gaan. Inmiddels duurt hun samenwerking dus al ruim 7 jaar.

Privé-feesten, bruiloften en ook optredens voor de Zonnebloem en voor zorginstellingen.

Het repertoire van We4All is heel gevarieerd. Ze wisselen Engelstalige nummers af met Nederlandstalige muziek, met countrynummers, maar ook met rock & roll en golden oldies uit de jaren 60/70.

Het Nederlandstalige repertoire wordt natuurlijk ook bijzonder gewaardeerd tijdens optredens voor ouderen in Zorginstellingen. Zangeres Desiree entertaint het publiek tijdens het zingen en Fred Balm voelt daarbij naadloos aan welk genre muziek past bij ieder moment van hun optreden. (Hieronder oefent het duo nieuw repertoire)Desiree: Waar het ook om gaat is de lol die we beleven aan onze muzikale hobby!  Er wordt wekelijks hard gestudeerd voor nieuw repertoire. Tijdens optredens wordt gedanst en vooral ook veel gelachen! Wij houden van feestjes en zullen er altijd alles aan doen om iedereen een gezellige ochtend, -middag of -avond te bezorgen!

Onze telefoonnummers: Desiree 06-51375637 of Fred 06-55734123

Oefenen op een speciale lokatie

Het duo oefent iedere donderdagavond in de “Chickenpub” bij Fred Balm thuis in Vijfhuizen. Ik was er recent ‘als de kippen bij’ om die gezellige- en bijzonder ingerichte pub te leren kennen. (foto hieronder)Voor wie het duo We4All wil uitnodigen voor een feest of optreden in een Zorginstelling KLIK HIER voor de Facebookpagina met meer informatie

 

Cookieinstellingen