Zomerprogramma ’t Rietland: samen de zomer door!

Foto: Google Streetview

BADHOEVEDORP – In de maanden juli en augustus is er een zomerprogramma in Ontmoetingscentrum ’t Rietland in Badhoevedorp.

Iedere woensdagmiddag is er spelletjesmiddag en jeu de boules, op donderdagochtend is er diamond painting en elke zondag is er Sociëteit. Vooraf aanmelden bij ’t Rietland, Chr. Huygensstraat 21 1171 XL Badhoevedorp. Tel 020-6594444 of [email protected]

Binnenlopen voor een kopje koffie kan op dinsdag- en donderdagochtend, woensdag en vrijdag de hele dag.Ontmoetingscentrum ’t Rietland
Ontmoetingscentrum ’t Rietland is een lokatie van Stichting Maatvast in Badhoevedorp. Deze Maatvast-locatie is een belangrijke en unieke ontmoetingsplek voor senioren en 40+-ers uit Badhoevedorp en omstreken.

Buurtbewoners kunnen dagelijks in ’t Rietland terecht voor een praatje of een kopje koffie. Daarnaast beschikt het centrum over een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die vele cursussen en leuke activiteiten organiseren, van computercursussen (bij voldoende animo) tot jeu de boules en klaverjassen.

Cookieinstellingen