Fotowedstrijd voor dorpsgids

Foto: Wim Meijer Fotografie

In het voorjaar van 2021 verschijnt de zesde Dorpsgids van Badhoevedorp, Boesingheliede, Lijnden en Nieuwemeer. Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp heeft hiervoor een foto-wedstrijd uitgeschreven.

Voor de nieuwe dorpsgids zijn uiteraard weer mooie foto’s nodig. Daarom heeft Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp een foto-wedstrijd uitgeschreven. De winnende foto’s krijgen eervolle vermeldingen en een mooie plaats in de dorpsgids. De winnende foto’s komen ook op de websites van Maatvast en de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp te staan. Maar dat is niet alles, want de  inzenders van de drie winnende foto’s verdienen een leuke prijs: een VVV-bon van € 75,- (1e prijs), € 50,- (2e prijs) en  € 25,- (3e prijs).

Een vakkundige jury beoordeelt de foto’s op compositie, sfeer, originaliteit en samenhang met Badhoevedorp.

Deelnemen
Kortom: Pak je camera (of telefoon) en maak de winnende foto van een mooie, leuke, gekke of bijzondere plek het dorp! Deelnemen kan tot en met zondag 10 januari 2021.  Stuur maximaal 5 foto(‘s) naar [email protected] onder vermelding van naam en adres. Winnaars krijgen in maart 2021 schriftelijk bericht.

Deelnemen betekent akkoord met publicatie
De ingezonden foto’s kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinden door de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp en Hallo Badhoevedorp. Deelnemen betekent dat u hiermee akkoord gaat.

Kijk voor meer info op: www.dorpsraadbadhoevedorp.nl.

Reacties