112

20-jarige man mishandeld door groep jongeren, politie zoekt getuigen

Foto: Politie

NIEUW-VENNEP – Een 20-jarige man is gistermiddag op klaarlichte dag mishandeld door een groep jongeren bij winkelcentrum Getsewoud. Volgens de moeder van het slachtoffer vroeg hij, omdat ze op het fietspad stonden, of ze aan de kant wilden gaan. Daarop trapten ze hem van zijn fiets en is hij meerdere keren geslagen en getrapt.

(bron: NH Nieuws)

“Het is toch te bizar voor woorden dat je tegenwoordig niet eens meer normaal over straat kunt”, vertelt de moeder van het slachtoffer. “Hij ging boodschappen voor me doen, maar kwam thuis met allemaal blauwe plekken aan zijn hoofd en lichaam.”

Volgens de politie en de moeder van de man zou het gaan om een groep van vijf à zes ‘jochies’ van vijftien en zestien jaar oud. De politie heeft de zaak in onderzoek en wil weten wie er verantwoordelijk zijn voor de mishandeling.

Wijkagent Ton Wijsman roept getuigen op zich te melden. Eerder sprak hij zich al uit over jeugdoverlast in het centrum van Nieuw-Vennep. Het 20-jarige slachtoffer gaat aanstaande dinsdag aangifte doen.

Cookieinstellingen