112

Ramkraak met in Badhoevedorp gestolen busje

In de nacht van woensdag op donderdag hebben 4 inbrekers een busje gestolen van de Einsteinlaan in Badhoevedorp, om er even later een ramkraak mee te plegen in Alphen aan den Rijn.

Donderdagochtend rond 3.15 uur reden de vier jonge mannen de Volkswagen Transporter met een noodgang de etalage in van een chique modezaak aan de Alphense Castellumstraat.

Scooters

Een getuige die de politie waarschuwde, vertelde agenten dat hij direct na de kraak vier personen zag wegvluchten op twee vermoedelijk klaarstaande scooters. Het ging om vier jonge mannen in donkere kleding met capuchons op. Ook zag de getuige dat de verdachten een aantal grote, volle, zwarte tassen bij zich droegen op de scooters. De scooters reden met hoge snelheid over de Castellumstraat weg in de richting van de Alphense Brug.De eigenaar van de winkel doet aangifte van diefstal van kleding en goederen.

Onderzoek

Een politiehelikopter heeft enige tijd boven het centrum gevlogen,maar de daders werden uiteindelijk niet meer aangetroffen. De technische recherche doet onderzoek bij de locatie. (Bron: HD en NU.nl)

Reacties