ZP-net viert eerste lustrum met borrelbijeenkomst

Dinsdag 12 december viert ZP-net haar eerste lustrum. Het is op de dag af dat precies 5 jaar geleden, dat de eerste bijeenkomst van de groep ZZP’ers in Hoofddorp werd georganiseerd.

Na meer dan een jaar van intensieve voorbereidingen vond de allereerste avond in 2012 plaats in een bovenzaaltje in verzamelgebouw de Burgemeester dat toen nog volop in verbouwing was.

Levensvatbaar

“ZP-net is ondertussen uitgegroeid tot een mooie en levensvatbare vereniging waar ZP’ers en starters nog steeds hun kennis delen en bereid zijn om elkaar te helpen”, zo staat in de eigen nieuwsbrief. Om haar verjaardag te vieren organiseert ZP-net een borrel bij Verhage in Floriande.

Mee-eten

Als zich vooraf minstens 10 personen hebben aangemeld voor het eten, dan zal Verhage een speciaal ZP-net menu samenstellen. Bij minder aanmeldingen kan altijd met 10 procent ZP-net-korting iets worden gegeten van de kaart. Vooraf aanmelden voor het dinertje is dus gewenst. Aanmelden via het formulier op de website.

Aanmelden en informatie

De feestelijke bijeenkomst vindt plaats bij Verhage, Almkerkplein 62, Hoofddorp. Aanvang 18:00 uur, einde rond 20:00 uur. Meer informatie over ZP-net via www.zpnet.nl

'

Reacties

article
84233
Dinsdag 12 december viert ZP-net haar eerste lustrum. Het is op de dag af dat
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/zakelijk/84233/zp-net-viert-eerste-lustrum-borrelbijeenkomst/
2017-12-02T11:55:07+02:00
bijeenkomst, Floriande, lustrum, Verhage, ZP Net
Hoofddorp, Zakelijk