Wijnen met bijzondere etiketten in business class KLM

KLM verrast passagiers in World Business Class de komende maanden met een selectie nieuwe wijnen. De vijf speciale wijnsoorten worden geserveerd in flessen met daarop bekende meesterwerken waarvan het origineel in het Rijksmuseum hangt.

Etiketten

De wijnen zijn afkomstig van beroemde wijngaarden, zoals Boschendal in Zuid-Afrika en Lapostolle in Chili. Door de samenwerking met het Rijksmuseum hoopt KLM passagiers niet alleen te trakteren op een heerlijke drank, maar ook het enthousiasme voor de Nederlandse schilderkunst aan te wakkeren.

Schilderijen

Op de flessen wijn, geschonken in businessclass, staan afbeeldingen van schilderijen uit het Rijksmuseum. De schilderijen die op de etiketten staan zijn onder meer Het Melkmeisje van Johannes Vermeer en De Staalmeesters van Rembrandt van Rijn. Met de etiketten wil KLM passagiers aan boord in de World Business Class ‘enthousiast maken voor de Nederlandse cultuur en hen verleiden tot het bezoeken van het Rijksmuseum waar zij oog in oog komen te staan met de echte werken. KLM is partner in Transport van het Rijksmuseum. (Bron: adformatie/luchtvaartnieuws)

 

 

 

 

 

 

'

Reacties

article
81174
KLM verrast passagiers in World Business Class de komende maanden met een selectie nieuwe wijnen.
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/zakelijk/81174/wijnen/
2017-07-21T09:33:09+02:00
Boschendal, businessclass, Chili, KLM, Lapostolle, Rijksmuseum, wijn, Zuid Afrika
Schiphol, Zakelijk