Afrikaanse muziek en cultuur in Poppodium Duycker

Foto:

Deze maand is het tien jaar geleden dat Patrick Ngambi, afkomstig uit Kameroen, startte met djembé-lessen in Hoofddorp. Om dit jubileum te vieren vindt zondag 8 oktober van 12.00 tot 20.00 uur een kleurrijk evenement vol Afrikaanse muziek en cultuur plaats in Poppodium Duycker, Raadhuisplein 5, Hoofddorp.

Na een feestelijke opening kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende workshops: er zijn djembé-workshops voor beginners en gevorderden en workshops Afrikaanse dans. Voor de deelnemers zijn prijzen te winnen. Verder kan worden genoten van de exotisch keuken.

Optredens

’s Avonds staat een optreden van de beroemde zangeres Alzira Assis uit Angola gepland. Ook djembé-band Zamana, onder leiding van meesterdrummer Patrick Ngambi, maakt natuurlijk zijn opwachting. Tussendoor valt er van alles te zien, te koop en beleven op de Afrikaanse markt.

Kosten

De entreeprijs is € 3,50, – aan de deur exclusief deelname aan workshops. Workshopdeelnemers hoeven geen entreegeld te betalen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur van Poppodium Duycker op de dag zelf. De workshopprijzen zijn € 15,50 voor 1 workshoip, decombinatie van 2 workshops kost 25 euro en wie er 3 combineert betaalt 35 euro. Een djembé huren kost 3 euro.

Meer informatie is te vinden op de website www.afrikontact.nl

 

Cookieinstellingen