Tennisliefhebbers kunnen weer meedoen aan het Adamas Benefiet Tennistoernooi

Foto: Adamas Inloophuis

Voor tennisliefhebbers is er op 6 juli weer het Adamas Benefiet Tennistoernooi bij TC De Kikkers in Nieuw-Vennep. De gehele opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan het Adamas Inloophuis.

Inloophuis

Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht om weer in hun kracht te staan.

Vrijwilligers

In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. Zij bieden in het inloophuis onder meer informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops. Heel belangrijk is ook het luisterend oor wat de vrijwilligers bieden in het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis. Daar werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 6.500 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300,000 nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande begeleiding en ondersteuning te bieden.

Succes

De voorgaande edities zijn volgens de organisatoren van het benefiettoernooi een succes geweest. Iedereen vanaf 17 jaar kan zich aanmelden. Niemand hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Deelnemers kunnen zich inschrijven als koppel voor de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Het niveau waarop de deelnemers kunnen spelen, kan de deelnemer ook zelf bepalen. Er zijn verschillende niveaus die onder meer bestaan uit beginners, niveau 8, 7 of combiniveau 5/6. De deelnemers die in koppels spelen, spelen hun wedstrijden over de gehele dag.

 Tennistoernooi

Het toernooi is van 12.00 tot 17.00 uur. Rond 17 uur is er een loterij waar volgens de organisatoren fantastische prijzen zijn te winnen. Het prijzenpakket bestaat uit onder meer een wijnproeverij voor 10 personen, een dinercheque voor Oude Dykhuys of een interieurpakket. Wie meedoet aan het toernooi wacht een afsluiting voor de inwendige mens. De afsluiting is een barbecue, waarbij ook mensen kunnen deelnemen die niet hebben meegedaan aan het tennistoernooi.

Inschrijven

Inschrijven voor zowel het tennistoernooi als de barbecue is mogelijk tot en met 30 juni. De deelname zonder barbecue kost  € 17,50 per persoon en dat is inclusief een gezond drankje bij binnenkomst. Deelname met de barbecue kost € 25.00 per persoon. Mensen die alleen aan komen moedigen en wel mee willen barbecueën, betalen tot en met 30 juni € 10,00 per persoon, daarna € 12,50 per persoon. Inschrijven kan via de website van het Adamas Inloophuis. Wie nog vragen heeft kan deze stellen via het e-mail adres op [email protected].

Cookieinstellingen