Nieuwe naam en uitstraling Team Sportservice Haarlemmermeer

Sport voor iedereen
Foto: Team Sportservice

Sportservice Haarlemmermeer heet sinds maandag 18 september Team Sportservice Haarlemmermeer. Het moederbedrijf, de provinciale sportorganisatie Team Sportservice Noord-Holland heeft het afgelopen jaar  naast de dienstverlening onder meer de communicatie-uitingen en website onder handen genomen.

Team Sportservice Haarlemmermeer wil alle inwoners van de gemeente laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen. Om dit nog meer uit te stralen, is gekozen voor de subtiele naamswijziging en bijbehorend logo. Wat niet verandert, is dat Team Sportservice Haarlemmermeer nog steeds actief is in de gemeente om zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen, aldus een persbricht.

Activiteiten voor iedereen
Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert in opdracht van de gemeente vele sport- en beweegprojecten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Uiteraard in samenwerking met scholen, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties en andere organisaties. Daarmee is Team Sportservice het lokale sportloket. Op de vernieuwde website vindt men eenvoudig wat voor wie, wanneer en waar wordt georganiseerd. Inwoners die willen gaan sporten of bewegen, maar geen idee hebben welke mogelijkheden er zijn, kunnen contact met ons opnemen voor een gratis sport- of beweegadvies. Team Sportservice Haarlemmermeer weet alles van het actuele sportaanbod in de gemeente. Ook voor mensen die (sociaal) een drempel voelen, staan we klaar om samen die eerste stap te zetten.

Meer informatie
Inwoners, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties kunnen met vragen over sporten en bewegen of over één van de projecten contact opnemen met Team Sportservice Haarlemmermeer, 023 557 59 37 en [email protected]. Het wegadres is  www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer/

'

Reacties

article
82555
Sportservice Haarlemmermeer heet sinds maandag 18 september Team Sportservice Haarlemmermeer. Het moederbedrijf, de provinciale sportorganisatie Team Sportservice
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/sport/82555/nieuwe-naam-en-uitstraling-team-sportservice-haarlemmermeer/
2017-09-19T16:00:33+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/09/19141458/Sportservice-is-Team-Sportservice-e1505823314661.jpg
Team Spotservice Haarlemmermeer
Sport