PvdA Haarlemmermeer in gesprek over verkiezingsprogramma

Foto: Wim Meijer Fotografie

De PvdA Haarlemmermeer organiseert op 30 juni een online bijeenkomst om met Haarlemmermeerders van gedachten te wisselen over wat we moeten doen om beter en eerlijker uit de crisis te komen.

De partij is op zoek naar ideeën om kernen leefbaarder, de samenleving vrolijker en problemen kleiner te maken. Iedereen kan meepraten! De bijeenkomst dient als basis voor het PvdA-verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Fouad Sidali, wethouder en lid van de programmacommissie, kijkt uit naar de bijeenkomst: “We willen van zoveel mogelijk Haarlemmermeerders horen wat voor hen de belangrijkste onderwerpen en punten zijn die we op moeten nemen in ons verkiezingsprogramma. Wij willen altijd eerst met mensen in gesprek voordat we beslissingen nemen, dat doen we dus ook voor ons programma.” Dicky Kerkhoff, raadslid, en Roelof van Laar, oud-Tweede Kamerlid, zijn ook lid van de commissie die het programma schrijft.

De online bijeenkomst op 30 juni begint om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Aanmelden kan via [email protected].

Cookieinstellingen