D66 Haarlemmermeer organiseert debat over gevolgen klimaatmaatregelen

Foto: Pixabay

Op maandag 28 oktober organiseert D66 Haarlemmermeer een debat overĀ  de gevolgen alle klimaatmaatregelen voor onze omgeving. Deze avond is in de Jan Gras Foyer van het cultuurgebouw in Hoofddorp om 20 uur en voor iedereen toegankelijk.

(bewerkt persbericht D66 Haarlemmermeer)

Tweede Kamerlid

Voor de avond komt het Tweede Kamerlid Matthijs Sienot van D66 naar het cultuurgebouw. Sienot is namens zijn fractie woordvoerder klimaat in de Tweede Kamer en neemt de leden mee in de onderhandelingen van de klimaatwet en welke gevolgen dit heeft voor inwoners en onze omgeving.

Grootscheepse veranderingen

Er zullen volgens D66 grootschalige veranderingen nodig zijn om energie neutraal te maken. Hoe dat in Nederland eruit gaat zien en waar en hoe maken de politiek deze keuzes gaat maken, zijn ook vragen die tijdens de avond voorbij komen. Ook komt de vraag aan de orde wat de klimaatmaatregelen betekenen voor de inwoners.

Lokale keuzes en afwegingen

Wethouder Jurgen Nobel zal de aanwezigen meenemen in de lokale keuzes en afwegingen. Wat te doen met woningen en waar kunnen overheden zonneparken en windmolens aan gaan leggen, zijn vragen die daarbij een rol spelen. Hierna zullen gespreksleiders een dialoog aangegaan met de zaal en zullen ook Erik Vermeulen (raadslid Forza) en Joost Koomen (fractievoorzitter D66) zich in de discussie mengen over de gevolgen van de klimaatmaatregelen. Een ieder is door de democraten van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn en mee te praten.

Foto: Pete Linforth (The Digital Artist) Pixabay

Cookieinstellingen