Gespreksavond HAP Haarlemmermeer bij Meerlanden in Rijsenhout

Foto: PxHere

Op dinsdag 1 oktober hebben de raadsleden Sophie van de Meeberg en Johan Rip van HAP Haarlemmermeer een gespreksavond bij de Meerlanden in Rijsenhout. Vanaf 18.00 uur staat de mobiele fractiekamer bij de Meerlanden en kunnen inwoners praten met de twee raadsleden over zaken die die spelen in hun eigen leefomgeving.

Bewonersbijeenkomst

Daarna is de collegepartij vanaf 19.00 aanwezig om bij een bewonersbijeenkomst over de ontwikkelingen over het voornemen om een Biomassa installatie te plaatsen. Volgens fractievoorzitter Rip willen inwoners daarbij gehoord worden en zich begrepen voelen door de lokale politiek. Het gaat HAP Haarlemmermeer om zowel informatie te halen en te brengen.

In de belangstelling

Rijsenhout staat volgens HAP Haarlemmermeer behoorlijk in de belangstelling. In het geval van een mogelijke komst van de Biomassa installatie volgt de lokale partij deze ontwikkelingen op de voet. Daarnaast is de lokale partij benieuwd naar de vervolgstappen die gaan komen.

Heldere inhoudelijke informatie

HAP Haarlemmermeer vindt dat alle bijeenkomsten van de Meerlanden tot dusver uitstekend zijn georganiseerd en van heldere inhoudelijke informatie zijn voorzien. De collegepartij is nieuwsgierig wat de omgevingsdienst heeft gedaan om deze Biomassa installatie te toetsen op de maatschappelijke impact en belangrijkheid in Rijsenhout. ,,Overal staat klimaat-milieu-duurzaamheid hoog op de agenda en juist de diversiteit qua meningen over nut & noodzaak neemt harder toe dan bomen kunnen groeien om bio -installaties te laten draaien”, zegt fractievoorzitter Rip.

Cookieinstellingen