PvdA Haarlemmermeer helpt mee bij de HaarlemmermeerRun

Foto: PvdA Haarlemmermeer

De leden van de PvdA Haarlemmermeer helpen mee bij de HaarlemmermeerRun. Dat doen de leden bij een waterpost in Hoofddorp.

Niet nieuw

Het is voor de sociaal democraten niet nieuw dat ze het doen. In de vijftien jaar dat de HaarlemmermeerRun wordt georganiseerd, zijn ook de leden van de PvdA-Haarlemmermeer met een waterpost langs het parcours staan. Deze keer staan de sociaal democraten in het Haarlemmermeerse bos waar deze keer de ‘rode’ water- en sponzenpost te vinden zal zijn.

Niet meer dan normaal

Voor de PvdA Haarlemmermeer is het niet meer dan normaal dat zij een handje meehelpt als vrijwilliger bij een evenement als deze. ,,Bij zo’n grootse activiteit zijn vele handen nodig om het tot een succes te maken, daar doen wij graag aan mee”, zegt Bert den Elzen van de sociaal democraten.

Beaamt

Ook fractievoorzitter Willem Klijn beaamt het verhaal van Van den Elzen: ,,Op deze en andere manieren proberen wij als Partij van de Arbeid ons steentje bij te dragen aan het mogelijk maken van activiteiten in onze gemeente, verkiezingstijd of niet, wij staan voor de lopers klaar en het overgrote deel daarvan waardeert onze inbreng zeker”, zegt Klijn.

Aftrap

Voor de PvdA Haarlemmermeer is de loop de aftrap van het nieuwe politieke seizoen. Het is volgens de sociaal democraten een manier om zich te laten zien en dat zij elke maand op verzoek van de burgers met een mobiele fractiekamer op pad gaan.

Foto: PvdA Haarlemmermeer

Cookieinstellingen