Fractie Haarlemmermeerse Actieve Politiek stelt vragen over Park21

De raadsfractie van de Haarlemmermeerse Actieve Politiek heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over Park21. Aanleiding voor de brief naar het college is een publicatie in het Haarlems Dagblad van 10 mei waar in de krant melding maakt dat het Transportmuseum in 2020 nog niet naar Park21 kan komen.

Hard gewerkt

De HAP schrift in de brief aan het college dat het gemeentebestuur melding maakt dat er hard gewerkt wordt aan het bestemmingsplan én dat dit meer tijd kost dan gedacht. De raadsfractie laat weten dat het alweer enige tijd geleden is dat Park21 in de raad op de agenda heeft gestaan.

Verschillende ideeën

Namens de fractie van HAP schrijft Nikkie Elfers dat de partij op de hoogte is van verschillende ideeën vanuit de samenleving die een plek moeten kunnen krijgen in Park 21. ,,Om die reden is mijn fractie benieuwd naar de actuele stand van zaken”, schrift Elfers in de brief aan het college.

Duidelijkheid

De HAP wil van het college weten wanneer zij wat van het college mogen gaan verwachten als het gaat of er duidelijkheid komt over de toekomst van Park21. Ook wil de raadsfractie van de HAP weten of het gemeentebestuur iets kan laten weten, wanneer zij de Voortgangsrapportage over Park21 kunnen verwachten. Ook wil de raadsfractie andere rapporten en studies over het project hebben, zodat zij met deze informatie in de gemeenteraad een afweging kan maken over de ontwikkeling van Park21.

Cookieinstellingen