Inloopbijeenkomsten Hoogwaardig OV 11 september

De voorbereidingen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaar vervoerverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid (HOVASZ) zijn gestart. De provincie Noord-Holland heeft de uitvoering op zich genomen en informeert omwonenden, bedrijven in de omgeving en andere geïnteresseerden samen met de partners, over het project.

Maandag 11 september organiseert de provincie Noord-Holland, in samenwerking met de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn, twee inkoopbijeenkomsten; eén bijeenkomst voor ondernemers en één voor omwonenden van het project en andere geïnteresseerden. Plaats van handeling is voor beide bijeenkomsten het gemeentehuis van Aalsmeer.

Ondernemers

De inloopbijeenkomst voor ondernemers start om 16.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt het uitvoeringsontwerp gepresenteerd aan ondernemers uit de regio. Getoond en toegelicht wordt hoe het project eruit gaat zien. Daarnaast wordt inzicht gegeven in de beoogde bereikbaarheid van bedrijven tijdens de uitvoering van het project. Feedback hierop wordt zeer op prijs gesteld.

Omwonenden

Aansluitend, vanaf half 7 tot 9 uur ’s avonds, zijn omwonenden en andere geïnteresseerden welkom bij de inloopbijeenkomst. Gepresenteerd wordt hoe de nieuwe weg er straks uit gaat zien. Bezoekers krijgen meer informatie over het verdere proces en de bereikbaarheid tijdens de bouwwerkzaamheden. Daarnaast vertellen woordvoeders meer over toekomstige verkeerssituaties die ontstaan door de nieuwe inrichting van de weg, fietspaden en de aanleg van de nieuwe rotondes waar de bussen recht overheen rijden. Er wordt voldoende tijd en ruimte ingelast voor het beantwoorden van vragen. (Bron: gemeente Haarlemmermeer)

Cookieinstellingen