Gouden Bel levert Ron (74) uit Nieuw-Vennep 50.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

Foto: Postcodeloterij - aangeleverd

De 74-jarige Ron uit Nieuw-Vennep is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat afgelopen zondagavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Ron met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Dat leverde hem een mooi bedrag op: Ron verliet de studio met 50.000 euro.

(persbericht Postcodeloterij)

Blij mee

,,Hier ben ik heel erg blij mee!”, aldus de kersverse winnaar Ron. Daarna wijst hij naar zijn vrouw en vertelt hij met een knipoog: ,,Ik weet wel iemand die me kan helpen bij het uitgeven”, zegt de inwoner uit Nieuw-Vennep.

‘De Gouden Bel’ terug van weggeweest

De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen

In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Laren

Een inwoner uit Laren speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 333.000 euro. ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Cookieinstellingen