Buurtlunch en ‘Uitgestelde Soep’ bij BioSoepi

Foto: biosoepi

Vrijdag 17 november 2017 organiseert Lunchroom BioSoepi tussen 12.00 en 14.00 uur een Buurtlunch voor alle buurtbewoners die BioSoepi een warm hart toedragen.

Voor slechts 3 euro kunnen gasten genieten van een luxe belegd broodje, een BioSoepi en een kopje koffie of thee. Aanmelden is mogelijk via [email protected] De lunchroom is gevestigd aan de Elemastraat 65, 2151 AJ Nieuw-Vennep.

Begrip

BioSoepi is inmiddels een begrip in Nieuw-Vennep. (H)eerlijke soepen gemaakt en geserveerd door talenten met een beperking. BioSoepi is een plek voor gezelligheid en verbinding. De Buurtlunch wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiphol.

Uitgestelde soep

Bankmedewerkers hebben als eerste geproefd van het nieuwe concept van BioSoepi: de Uitgestelde soep. De Uitgestelde soep is een principe waarmee bedrijven en particulieren geluk delen. Een bedrijf of particulier bestelt een soepje en BioSoepi schenkt er eentje uit aan iemand, die wel een geluksmomentje verdiend heeft. Dit gebeurt op gezellige lunches voor de hele buurt, maar BioSoepi wil ook mensen thuis een geluksmoment brengen. BioSoepi roept bedrijven in Haarlemmermeer op zich aan te melden om met hun bestelling niet alleen zichzelf blij te maken, maar ook een ander.

Cookieinstellingen