Ondernemerscongres in Witte Kerk

Het jaarlijkse Haarlemmermeers Ondernemerscongres wordt gehouden in de Witte Kerk aan de Hoofdweg 1320 in Nieuw-Vennep.

Voormalig Rabobank-rayondirecteur Ruud van Hecke is dagvoorzitter en leidt de zeven lokale ondernemers in, die uit hun eigen bedrijf het thema ‘Nooit alleen op de wereld’ belichten. De bekende Belgische poppenspeler Armand zorgt voor een humoristische beschouwing na afloop van de presentaties. Het congres bestaat uit een inhoudelijk deel in de kerk en een netwerkdeel bij de Rustende Jager.

Inspiratie

Lef, ervaring, creativiteit en valkuilen zullen worden aangekaart door zeven ondernemers, die lid zijn van de Ondernemersverenigingen Ondernemend Hoofddorp en de OVHZ. Het congres, dat dit jaar voor de zesde keer wordt gehouden, kent alleen maar lokale ondernemers als sprekers, die een kijkje geven in hun bedrijf. Dat bevalt goed omdat de aanwezige congresgangers het erg waardeerden om van collega-ondernemers te horen wat zij in hun dagelijks werk doen. Het nieuwe thema biedt stof tot inspiratie en het wordt zondermeer weer een boeiende bijeenkomst.

Ontvangst en registratie vanaf 15.00 uur in De Rustende Jager, aanvang congres: 16.00 uur. Na afloop de netwerkborrel en (facultatief) het diner. Aanmelden en kaartverkoop via www.ovhz.nl

Reacties