Theaterfestival ‘Grazende Zwaan’ bezoekt Nieuw-Vennep

De eerste editie van het theaterfestival ‘Grazende Zwaan’ speelt zich van 15 t/m 17 september af op en om boerderij Kleine Vennep aan de Hoofdweg 1041 in Nieuw Vennep

Grazende Zwaan wordt geafficheerd als ‘een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, muziek, eten, drinken, doen en &meer.’
 Een belangrijk onderdeel is de voorstelling Windstilleven, die is genomineerd voor de BNG cultuurprijs en bovendien een hit was op Oerol. De voorstelling is speciaal aangepast voor wat de bedenkers noemen ‘de Noord-Hollandse polder’.

Veel keuze

Een andere voorstelling is ‘Buurman in de natuur‘. Deze ‘ontroerende en grappige voorstelling’ wordt uitgevoerd op het geitenweitje voor de ontroerende en grappige voorstelling. In de boomgaard zal ‘Koning van Katoren‘ worden uitgevoerd, naar de bestseller van Jan Terlouw. In de boerenschuur is ‘Bach in de Bagger‘ – een muzikale en vrolijke Bachiaanse belevenis – geprogrammeerd. Nynke Laverman brengt met haar theatervoorstelling ‘Wachter‘ Friese fado naar het platteland.

Onder de pannen

Voor, tussen of na de voorstellingen zal het aangenaam toeven zijn op de boerderij met livemuziek, theatrale installaties zoals DJ Frietmachine, knutselen en eten en drinken. Een bezoek aan Grazende Zwaan betekent volgens de organisatoren dat je ‘de hele dag onder de pannen bent’. De entree en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen moet een kleine entree worden betaald. Kinderkaartjes zijn helemaal gratis.

Alle informatie over Grazende Zwaan is te vinden op http://grazendezwaan.nl/

'

Reacties

article
81415
De eerste editie van het theaterfestival ‘Grazende Zwaan’ speelt zich van 15 t/m 17 september
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/nieuwvennep/81415/theaterfestival-grazende-zwaan-bezoekt-nieuw-vennep/
2017-07-31T11:36:37+02:00
boerderij Kleine Vennep, Buurman in de natuur, Grazende Zwaan, theater, Windstilleven
Abbenes, Nieuw-Vennep